Pripravované knihy, koré by sa Ti mohli páčiť #3

by - 1/12/2019

Vítam Vás pri novom článku. Dnes by som Vám rada predstavila päť  pripravovaných kníh, ktoré by sa Vám mohli páčiť. Dúfam, že každý z Vás si nejakú tu knižočku nájde. Tak sa pohodlne usaďte a čítajte.  

 Na dvore z hmly a besu
Ako prvú knihu by som Vám chcela predstaviť knihu, ktorá sa už raz v tomto článku ocitla a tou je Na dvore z hmly a besu, na ktorú my Slováci čakáme už vyše roka. Plánovaný dátum vydania je 25.1.2019, Slovart. Tak dúfajme, že tento dátum je už naozaj posledný.  

Táto kráska nás prekvapí týmto
  
Po tom, čo Feyre zachránila krajinu Prythian, si čitatelia mysleli, že zazvonil zvonec a rozprávky je koniec. Feyre sa ocitla v bezpečí, obklopená bohatstvom a luxusom, pripravená na sobáš s milovanými Tamlinom, aby žili šťastne až do smrti. Feyre nikdy netúžila po osude princeznej z rozprávok, na rozdiel od svojich sestier. Feyre sa v nočných morách vracia k boju s Amaranthou, pri ktorom položila svoj ľudský život, a tým zlomila kliatbu, získala nesmrteľnosť a schopnosti férov. Doteraz nedokáže zabudnúť na hrôzy, ktoré zažila pri oslobodení Tamlina, ani na zmluvu s Rhysom, lordom Nočného dvora. Prečo sa nedokáže vložiť do obnovy Jarného dvora? Prečo sa cíti vždy naplnená, iba keď je s Rhysom? Na to nedokáže prísť ani sama. Feyre musí rýchlo spoznať svoje nové nesmrteľné telo a schopnosti, o ktorých dlho ani netušila. Na obzore sa totiž prebúdza prastarý nepriateľ, oveľa nebezpečnejší ako Amarantha, ktorý má na muške svet ľudí aj férov. 


 Srdcová kráľovná

Druhá kniha, ktorá nás poteší svojou prítomnosťou už 23.1.2019
vydavateľstvom Ikar CZ, sa nazýva Srdcová kráľovná.  

Čo skrýva táto kniha?  

Zadie Ansonová a Emma Colleyová jsou lékařky. Už od studií na medicíně jsou nejlepší přítelkyně, přestože jsou velmi odlišné. Dětská kardioložka Zadie je v nemocnici za hvězdu, zatímco tišší Emma bojuje každý den s drastickými případy na traumatologii. Vědí o sobě všechnoanebo to tak na první pohled vypadá. Když se do města Charlotte, kde obě žijí, přistěhuje jejich dávný společný známý, pohledný lékař s přezdívkou „doktor X“, začnou krvácet i jiná srdce než ta z operačních sálů. Jak se vypořádat s přítomností muže, který téměř zničil nejen jejich přátelství, ale i jejich kariéry, jehož však jedna i druhá kdysi milovaly 

 Kouzelnice

Tretia kniha, ktorá nám zaplní miesto v knihovničke je tretie pokračovanie série Divotvorca- Kouzelnice (CZ), ktorá nás svojou prítomnosťou poteší už 21.1.2019 vďaka vydavateľstvu Egmont 

Čo nás čaká v treťom pokračovaní?  

V partii pokeru v tajemném saloonu dostane Kellenova mentorka Ferius Parfax neobvyklou kartu zobrazující mechanického ptáčka. Pro každého jiného by to byla podivnost, pro Argosanku to však znamená válku. Kellen a Ferius následují mechanického ptáčka do Gitabrie, země úžasných vynálezů, Zde se shromažďují špioni z celého kontinentu, ochotní třeba i zabíjet, jen aby se ptáčka zmocnili. Jenže tento přístroj obsahuje ještě temnější tajemstvítakové, které může rozpoutat válku, pokud ho Kellen a jeho zlodějský kočkoveverčák Reichis nedokážou včas odhalit. 


Prokletá krev  
Predposlednou knihou, ktorú Vám chcem predstaviť nesie názov Pokletá krev, ktorú nám prinesie vydavateľstvo COOBOO už 28.1.2019.  

Táto kráska nás poteší práve týmto 

Představte si svět, ve kterém Velká francouzská revoluce nikdy neproběhla a kde se právě chystá korunovace Ludvíka XXIV. Sedmnáctiletou Angie pronásledují jednoho dne v metru dva ozbrojení muži a pokusí se zabít. Unikne jim jen o vlásek. Toho dne večer ji nečekaně navštíví její matka vévodkyně de Noaillesová, kterou jižléta neviděla, a pozve ji na ples do Versailles, aby byla náležitě představena u dvora. Angie se tam nechce, ale takový večer by mohl pomoci odhalit, kdo usiluje o život a proč. 


Palác klamstiev 

Piatou a zároveň poslednou knihou poteším najmä Slovákov, pretože sa jedná o tretie pokračovanie série Papierová princezná. S Názvom Palác klamstiev nás už 15.1.2019 vydavateľstvo Yoli 

Čo si pre nás pripravili Royalovci teraz?  

Ella Harperová v živote prekonala množstvo problémov. Je tvrdá, odolná a ochotná podstúpiť čokoľvek, len aby ochránila svojich milovaných. Lenže tajomstvo, ktoré visí nad jej zmŕtvychvstalým otcom a priateľom, možno neunesie.  Reeda Royala doteraz nezastavila žiadna prekážka, rodičia ho vysekali z každého maléru. Napriek arogantnému správaniu či bitkám bol miláčikom dievčat. Budil rešpekt. Teraz sa mu celý svet obrátil chrbtom a jeho vyhliadky do budúcnosti sú zúfalé. Hrozí mu väzenie a všetci sú presvedčení, že zaslúžene. Všetky dôkazy svedčia proti nemu. Ella milovanému Reedovi verí, no aj ju nahlodávajú pochybnosti. Naozaj neexistuje jediná stopa, ktorá by viedla k inej osobe ako k jej priateľovi? Ani Royalovci nie sú nedotknuteľní. 


You May Also Like

0 komentárov

Nahlásiť zneužitie